Tell me why

 • 03.05.2013 - 13:58 - Hverdag

  Backstreet Boys - I Want it That Way

  Flere enn meg som elsker denne sangen? Boybands er min guilty pleasure, selv om det er litt pinlig. Faller bare alt for lett for pusegutter som synger fint, haha.

  Har forresten skjønt hvorfor jeg egentlig ikke burde blogge. Blogger bør inneholde bilder, helst av bloggeren. Jeg tar meg ikke særlig godt ut på bilder, så det kommer nok ikke til å skje så ofte. Ja okei, tenker man da. Gode tekster, da? Vel, jeg har problemer med å få ned tankene mine på papir, som da fører til at jeg ikke skriver så mye, eller så bra. Engasjerer jeg meg for noe, klarer jeg likevel ikke forklare det. Så blogging er nok ikke min ting. Likevel fortsetter jeg. Hmm..  Se så pen... Dere skjønner vel poenget nå, eller?

  Nå skal jeg fortsette å se Batman Begins, en av mange filmer jeg ikke ennå har sett men som jeg burde se. Har laget en lang liste over alt jeg må se, så jeg har visst mye å gjøre fremover.

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Andrea LK

  17, Siljan

  Hei! Jeg heter Andrea, er 17 år og kommer fra et sted utenfor Bergen. Går for tiden på medielinjen på Bergen Handelsgymnasium. Legg gjerne inn en kommentar!

  Kategorier

  Arkiv

  hits