Eksamensstress

 • 01.05.2013 - 00:22 - Hverdag

  Long time no see!

  Jeg har helt ærlig ikke ofret denne bloggen en tanke siden forrige innlegg, og godt er det. Likevel følte jeg for å skrive her igjen nå!

  Det å gå medielinjen er vanskelig når man sliter med å forstå det man har om. Formater, fargesystemer og kamerainnstillinger er bare en brøkdel av alt vi må kunne, og jeg føler meg rimelig lost. Har heldigvis noen uker på å ta igjen det tapte før eksamen står for døra, og de tenker jeg å bruke fornuftig. Er allerede gjennom et par kompetansemål og føler meg trygg på enkelte ting, men har dessverre mye igjen. Får bare håpe de få ukene er nok til at jeg ender opp med en grei karakter! I tillegg får jeg bare krysse fingrene for at jeg ikke kommer opp i tysk, hverken muntlig eller skriftlig. Engelsk skriftlig derimot, det hadde vært helt greit.

  Morgendagen skal jeg tilbringe i Bergen med en søt en, og virkelig nyte at det er fri. Mai og Juni er bare en tykk boble av eksamensstress, fridager og forvirring, og er det sommerferie. Begynner å glede meg veldig.

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Andrea LK

  17, Siljan

  Hei! Jeg heter Andrea, er 17 år og kommer fra et sted utenfor Bergen. Går for tiden på medielinjen på Bergen Handelsgymnasium. Legg gjerne inn en kommentar!

  Kategorier

  Arkiv

  hits