Bitt av basillen

 • 11.10.2012 - 17:58 - Hverdag

  Søndag formiddag ankom >Emilie< vestlandet, og var hos meg til i dag. Vi har for det meste slappet av, drukket te/kaffe, sett film og bare kost oss. I dag reiste vi tidlig til Bergen, for hun hadde tatoveringstime klokken 10! Jeg må ærlig innrømme at det å være i studioet og se på når en tatovering blir tatt, gav meg veldig lyst til å få en selv. Er jo enda et år til jeg fyller 18 (et år og en uke, for å være nøyaktiv) så jeg har hvertfall veldig mye tid på meg til å tenke. Mange idéer surrer rundt i hodet mitt, og det er vanskelig å bare velge én. Føler meg veldig bitt av basille. Tatoveringen til Emilie ble uansett kjempefin!
  Resten av dagen gikk til kafébesøk, Lush og mye titting. Kvart på tre gav vi hverandre en siste klem (for denne gang) før Emilie gikk på flybussen. Er nok heldigvis ikke så lenge til vi sees igjen.

  Kjenner jeg begynner å bli småsår i halsen (flink Andrea som ikke klarer å kle på seg skikkelig når det nesten er minusgrader ute), så jeg regner med å slappe av resten av ferien, for det meste. Dårlig tidspunkt å bli syk i slutten av ferien, hvertfall.

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Andrea LK

  17, Siljan

  Hei! Jeg heter Andrea, er 17 år og kommer fra et sted utenfor Bergen. Går for tiden på medielinjen på Bergen Handelsgymnasium. Legg gjerne inn en kommentar!

  Kategorier

  Arkiv

  hits