Gotta catch em all

 • 03.08.2012 - 02:54 - Hverdag

  Her om dagen lastet jeg ned Pokemon til pcen, og har spilt (kanskje litt for) mye.. Jeg og broren min har sittet med hver vår pc og spilt, og innimellom diskutert spillet. For et liv! Er helt sykt hvor fort jeg blir avhengig av spill. Var en periode der jeg spilte Tetris på facebook hver eneste dag, og når jeg skulle sove, så jeg bare for meg tetris. Heldigvis er det ikke like ekstremt med Pokemon. Ellers har jeg gjort rimelig lite i dag. Planene for helgen er heller ikke spesielt store, skal passe den herlige (snart) tre år gamle kusinen min på lørdag men ellers ingenting. Kjenner jeg gleder meg litt, hun er virkelig superskjønn!

  Gleder meg hvertfall til Inger Mari kommer hjem fra hytta, ser for meg at vi kommer til å henge sammen en del. Hun har bare vært borte siden tirsdag, men føles som en evighet.

   


  Bilde fra mandagskvelden, like før vi skulle se Supernatural og sikle på Dean Winchester.. Kjendiscrush! Men så har jeg en tendens til å falle lett for kjendiser.

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Andrea LK

  17, Siljan

  Hei! Jeg heter Andrea, er 17 år og kommer fra et sted utenfor Bergen. Går for tiden på medielinjen på Bergen Handelsgymnasium. Legg gjerne inn en kommentar!

  Kategorier

  Arkiv

  hits