Min ferie

 • 12.07.2012 - 01:15 - Hverdag

  Hei hei!

  Nå er det evigheter siden jeg har blogget, jeg har rett og slett ikke hatt lyst til det. Jeg har hatt null skrivelyst og ellers veldig mye å gjøre. Men men, jeg prøver meg på denne bloggingen igjen jeg!

  Nå er vi snart kommet halvveis i sommerferien. 21. Juni reiste jeg til Tyrkia sammen med kjæresten min og hans familie, og var der i ni dager. Etter jeg kom hjem, har jeg ikke reist noen steder. Men på mandag skal jeg til London igjen, woho! Gleder meg kjempemye til å reise bort dit igjen. Shopping, madame Tussaud's, London Eye, musikal. Skal bare være der i fire dager, noe som er for lite etter min mening, men håper det ikke går så lang tid før jeg reiser bort igjen. Fineste byen.

  Jeg har forresten skiftet design nå, den som har laget designet er det linket til nederst i sidemenyen. Syns jeg trengte en liten oppfriskning, og siden jeg er ganske slapp med å ta bilder, så holdt jeg meg til bildene som originalt var i designet. Tror jeg bør begynne å ta litt flere bilder, altså!

  Siden det er sommer, så har døgnrytmen min snudd seg på hodet. Så nå er jeg helt uten tegn til trøtthet. Kommer til å bli hardt å stå opp kl seks til høsten!


  Bilde fra da klassen var på tur til Oslo i vår. Tatt av den søte Kristin, som er flink med fokus, hihi.

  2 kommentarer

  krissytime

  12.07.2012 kl.01:39

  Hurrahurrahurra!!! Du har blogget! ÆÆÆÆÆ

  Håper du har en fin ferie da Andy, er super jealous på deg som skal til London.... selv om jeg aller helst vil til Paris da:):) Og døgnrytmen min er også pretty fucked up!

  Hehehe, flinke fotografen ja...

  deadfreedom

  12.07.2012 kl.15:36

  Jeg har også snudd døgnrytmen, så du er ikke alene om det... Ha det morsomt i Tyrkia og England!

  Skriv en ny kommentar

  Andrea LK

  17, Siljan

  Hei! Jeg heter Andrea, er 17 år og kommer fra et sted utenfor Bergen. Går for tiden på medielinjen på Bergen Handelsgymnasium. Legg gjerne inn en kommentar!

  Kategorier

  Arkiv

  hits