endelig

 • 20.12.2011 - 23:41 - Hverdag

  Nå er det faktisk bare fire dager igjen til jul dere! Jeg gleder meg fortsatt like mye som jeg har gjort i hele desember, kan nesten ikke vente til lørdagen nå. I morgen er siste skoledag før juleferien; avslutningen på første termin på videregående. Det er helt utrolig hvor fort tiden har gått, og hvor mange jeg har rukket å bli kjent med. Har møtt kjempemange koselige nye folk, og det er så rart å tenke på at mange av dem jeg havnet i klasse med er sånne jeg kan virkelig prate med og kjenne meg igjen i.


  Søteste folkene

  For ett år siden ante jeg ikke hva jeg ville. Ikke hvilken linje jeg ville gå, hvilken skole jeg ville gå på, og hvertfall ikke hva jeg ville bli når jeg blir "stor". Sistnevnte har jeg ikke funnet ut enda, men at valget falt på medialinjen på BHG har jeg ikke angret et sekund på. På bare ett år har så mye forandret seg. Jeg har blitt mer sikker på meg selv, har blitt kjent med mange nye mennesker, forbedret min prestasjon på skolen, og funnet mer ut hvilken retning jeg kommer til å gå. Nå er det faktisk bare en termin igjen, så er jeg ferdig i første klasse på videregående. Sykt! Jeg syns det er så rart å tenke på, herregud.

  Dette ble mye surr, men jeg følte bare for å få ut det jeg hadde på hjertet. Nå ligger jeg og ser litt på tv før jeg forsvinner inn i drømmeland. Det blir nok en koselig dag i morgen, den siste dagen på skolen i 2011. De ordene gleder meg virkelig langt inn i hjerteroten!

  God natt folkens!

  3 kommentarer

  Kristin

  03.05.2012 kl.22:06

  savner bloggingen din, babe <3

  Marte

  05.06.2012 kl.15:06

  Fint bilde av dere :-)

  krissytime

  11.07.2012 kl.20:46

  hvorfor blogger du ikke :(:(??

  Skriv en ny kommentar

  Andrea LK

  17, Siljan

  Hei! Jeg heter Andrea, er 17 år og kommer fra et sted utenfor Bergen. Går for tiden på medielinjen på Bergen Handelsgymnasium. Legg gjerne inn en kommentar!

  Kategorier

  Arkiv

  hits