ønskeliste

 • 20.12.2011 - 23:18 - Hverdag

  (Pga mye styr og dritt så har jeg ikke fått publisert dette innlegget før nå. Jeg skrev det egentlig i forrige uke, er vel kanskje litt for sent å komme med ønsker nå.. Og nei, det er ikke tolv dager igjen, det er nok heller fire.)

  De siste dagene har jeg ofte blitt spurt om hva jeg ønsker meg til jul, og hver gang har jeg like mye problemer med å komme opp med noe. Jeg ønsker meg ikke noe spesifikt i år. Ikke at jeg mener at julen bare handler om materielle ting, for det mener jeg virkelig ikke. Likevel har julen blitt til en kveld hvor man gir og får gaver. Personlig har jeg kjøpt inn (så godt som) alle julegavene og pakket inn alle, og det er en herlig følelse! Jeg gleder meg til å gi gavene og se hvordan folk reagerer. Jeg har aldri vært så fornøyd med gaver før tror jeg.

  Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til julaften. Jeg gleder meg som et lite barn! Blir herlig å være samlet med mange i familien hos mormor, spise god julemat og bare ha det gøy. Bare 12 dager igjen nå!!

  Men tilbake til det jeg egentlig skulle fortelle om, nemlig ønskelisten min.

   

  1. Klær. Spesielt knitted-gensere fra BikBok, jeg syns de er så fine. Sånn som disse for eksempel:

   

  2. CDer. Det har kommet ut en del nytt i det siste, og jeg liker veldig godt å ha CDene fysisk; ikke bare lastet ned på pc.

   
  (I og med at jeg skrev dette innlegget for noen dager siden, la jeg også til den nye Kaizers Orchestra-cden. Men denne fikk jeg hos den fine kjæresten min forrige uke ♥)


  3. Lushting. Jeg har nettopp "oppdaget" Lush selv om jeg hørte om det for lenge siden. De har jo åpnet en ny butikk i Bergen, på Xhibition, og jeg har vært inne der et par ganger allerede, i tillegg til å fått fikset noen julegaver der inne. Jeg elsker å bare gå rundt og lukte på alt der inne! Noe lukter fantastisk og noe lukter ikke fullt så godt, men hver sin smak; det er verdt det å lukte på alt. Jeg har en såpe derfra fra før av, Honey I Washed The Kids, men jeg har så lyst på så mye mer. (Det morsomme med dette er at jeg ønsker meg mest badebomber og sånt, men jeg har ikke badekar.. Hvertfall ikke enda. Men de lukter så godt at bare lukten er nok til å kjøpe dem!)

   

  1. Australian Igloo sukkerskrubb 2. Candy Mountain boblebit 3. Cinders Badebombe 4. So White badebombe 5. Bubble Gum Lip Scrub 6. It's Raining Men dusjgel 7. Rub Rub Rub

  4.  Gavekort. Greit, det er kjedelig og lite kreativt, men dersom man ikke har idéer til hva man skal kjøpe til noen, er det bedre å la personen kjøpe det h*n selv vil, istedet for å kjøpe noe som aldri blir brukt.

  Dette innlegget tok meg en stund å lage, for jeg er veldig dårlig på å finne ut hva jeg ønsker meg, haha! Men noe har jeg hvertfall kommet på.

  Hvor langt er dere kommet med julegavene?

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Andrea LK

  17, Siljan

  Hei! Jeg heter Andrea, er 17 år og kommer fra et sted utenfor Bergen. Går for tiden på medielinjen på Bergen Handelsgymnasium. Legg gjerne inn en kommentar!

  Kategorier

  Arkiv

  hits