snart skole igjen

 • 12.08.2011 - 01:03 - Hverdag

  Jeg føler at sommerferien har gått så mye fortere enn jeg trodde den kom til å gå. Ene dagen sier vi ha det til ungdomsskoleklassen, og neste dag er det under en uke igjen til videregående. Det er en ganske skremmende tanke egentlig.
  Heldigvis kom jeg inn på mitt førstevalg, Bergen Handelsgymnasium, medialinje. Jeg kjenner ingen andre enn meg som skal gå der på samme linje, men jeg håper det går fint uansett. Er vel kanskje best jeg ikke kjenner noen, så blir det også lettere å bli kjent med andre folk. Uansett så blir det nok rart å begynne på en helt annen skole og med mediafag. Gleder meg hvertfall!

  I morgen blir det en liten tur til Bergen med kjæresten, ellers har jeg vel ingen andre planer for resten av ferien. Plutselig var vi i August og da gikk alt så mye fortere, men er jo ikke lenge igjen til neste ferie, heheh.


  Fant dette bildet på artige.no. Haha, utrolig morsomt! Anbefaler den siden hvis man trenger en god latter.

  Én kommentar

  deadfreedom

  12.08.2011 kl.13:26

  Hvorfor ble det medier og kommunikasjon som førstevalg? Ut fra hva jeg har hørt, er linja temmelig chill og folk som ikke har så god arbeidsmoral er ofte å finne på media xD Kan hende at jeg tar feil, men det er hva jeg har hørt! Hva er du mest interessert i å lære? Er det fotografi, webdesign, journalistikk eller film som er det store for din del? Hvis du tenker å gå media i tre år, kan du velge et spesielt område du vil fokusere ekstra på, som for eksempel fotografi. Det er hva jeg har fått vite, i alle fall.

  Skriv en ny kommentar

  Andrea LK

  17, Siljan

  Hei! Jeg heter Andrea, er 17 år og kommer fra et sted utenfor Bergen. Går for tiden på medielinjen på Bergen Handelsgymnasium. Legg gjerne inn en kommentar!

  Kategorier

  Arkiv

  hits