arnatur og litt sånt

 • 03.08.2011 - 20:52 - Hverdag

  Heeello!

  Dagen i dag har gått ut på shopping og chilling. Reiste til Arna tidligere i dag med min gode venninne Inger Mari, og der var det sykt mye salg så vi ble der en stund. Var koselig å se henne igjen, tror ikke jeg har sett henne siden sommerferien startet! Og vi bor i samme tomannsbolig, så hun har åpenbart vært mye borte, heh.

  I morgen kommer verdens fiiineste kjæreste hjem fra Italia! Han har vært borte i 10 dager og jeg savner han kjempemye. Blir så godt å se han igjen, og spesielt se bildene fra ferien. Drømmer om å reise dit en dag jeg også, har så utrolig lyst å se alt mulig der. Colosseum, ikke minst! Gleder meg til jeg reiser dit en gang.


  Hehhehe, trøtting på toget!

  Gjort på i dag?

  7 kommentarer

  deadfreedom

  03.08.2011 kl.20:56

  Jeg har vært i Italia. Det var litt av en opplevelse å se gondoler i Venezia og være inne i Peterskirka i Vatikanstaten ^^

  Tja... Sovet lenge, gått flere turer med Hiro, tenkt... Kjedet meg.

  deadfreedom

  04.08.2011 kl.19:26

  SV: Du trenger ikke å legge ut om sosial angst på bloggen din, men du kan skrive et forklarende brev, for så å sende det til vennene dine på e-post (de som ikke er klar over det, da!)... Hvis ikke foreldrene dine vet hva du sliter med, vil det gjøre deg godt om du tar det opp med dem i fremtiden. Får du hjelp i form av samtaleterapi med psykolog, antidepressiva eller den såkalte beste behandlingen, som da er eksponeringsterapi? Siden du også sliter med angst, går jeg ut fra at du vet hva eksponeringsterapi er for noe. Det handler blant annet om å møte frykten, og ikke unngå skremmende situasjoner. Ellers finnes det kognitiv terapi, som en kan gjøre sammen med en psykolog. Det hele går ut på å endre tankemønster, reflektere rundt den irrasjonelle frykten og bytte ut katastrofetanker/negative forventninger med en positiv innstilling.

  deadfreedom

  04.08.2011 kl.19:39

  Jeg vet at du har en kjæreste nå, som heter Martin. Etter hva jeg har lest på forumet (faktisk!) har jeg inntrykk av at du er blitt bedre kjent med flere mennesker og er mer sosial nå enn før. Stemmer det? Tar angsten fremdeles stor plass i livet ditt, eller er den til å leve med?

  deadfreedom

  04.08.2011 kl.19:43

  Ida svarte meg for en stund siden, at det er noe lettere for henne å leve med sosial angst, siden hun har en støttende kjæreste rundt seg. Selv har jeg blitt informert, både fra bøker, på nettet og av psykolog, at det er viktig å ha et solid nettverk rundt seg, for å gjøre fremgang. Det fordi at hvis en kun holder seg for seg selv, blir det mye vanskeligere å håndtere angsten. Til slutt blir det som om den spiser deg opp - fra innsiden og ut. Det er noe en ikke vil skal hende, dog det både er vondt og skremmende å møte angsten!

  Fride

  05.08.2011 kl.16:35

  Idaaaag har jeg hatt en ekte australsk bbq for første gang!

  emma og louise

  05.08.2011 kl.21:06

  jeg har vært til frisøren :)

  deadfreedom

  06.08.2011 kl.12:29

  SV: Takk skal du ha :)

  Skriv en ny kommentar

  Andrea LK

  17, Siljan

  Hei! Jeg heter Andrea, er 17 år og kommer fra et sted utenfor Bergen. Går for tiden på medielinjen på Bergen Handelsgymnasium. Legg gjerne inn en kommentar!

  Kategorier

  Arkiv

  hits