Skole og sånt

 • 08.06.2011 - 17:14 - Hverdag

  Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, og sorry for det. Statistikken min går betraktelig nedover, så kanskje jeg skal prøve å blogge litt mer? Hvertfall, denne uken er Emilie her, helt fra Halden, og det er superkoselig. Dagene har gått til Bergenstur, kakebaking og Big Bang Theory. I dag var hun også med meg på skolen! Fun.

  Ellers kan dette ende i en.. stressende uke. Får vite på fredag hva vi kommer opp i til muntligeksamen, og jeg krysser fingrer og tær for at jeg ikke kommer opp i tysk eller matte. Hadde vel vært best med engelsk eller naturfag (carbon, please!), men jeg tviler, siden jeg virkelig ønsker det. Jaja, vi får se! Kommer hvertfall til å prøve så godt jeg kan og håpe på en god karakter.

  Q -  Har du hatt eksamen i år, eller skal du ha? Hvis du har hatt, hvordan gikk det?

  2 kommentarer

  deadfreedom

  08.06.2011 kl.17:47

  Jeg har hatt to skriftlige eksamener -> bokmål og nynorsk. Tror resultatet blir kunngjort på slutten av skoleåret. Jeg får også vite på fredag hva jeg skal ha i muntlig eksamen. Håper helst på norsk, hvis ikke går det nok ok med naturfag eller matematikk muntlig...

  Hils Emilie fra meg, er du snill ^^

  Linn

  09.06.2011 kl.23:03

  Så sinnsykt koselig! Hils Emilie så mye fra meg!

  Jeg kom opp i skriftlig matte og norsk (bokmål). Og muntlig engelsk, som jeg vet at du så på facebook. Matten gikk rett vest, samme gjorde forsåvidt norsken - klarte ingenting! Meeeen, engelsken håper jeg på at jeg klarer fint, for det er i morra, såe ... jau. Jeg er litt nervøs, haha x)

  Jeg håper du kommer opp i engelsk / naturfag! ^-^

  Skriv en ny kommentar

  Andrea LK

  17, Siljan

  Hei! Jeg heter Andrea, er 17 år og kommer fra et sted utenfor Bergen. Går for tiden på medielinjen på Bergen Handelsgymnasium. Legg gjerne inn en kommentar!

  Kategorier

  Arkiv

  hits