Trøtt og fornøyd

 • 18.04.2011 - 01:38 - Hverdag

  Ble visst ikke noe blogging i går, men jeg var rett og slett opptatt hele dagen. Middag hos mormor og deretter bursdagsbesøk. Kos! Så da jeg endelig kom hjem halv elleve, tok jeg meg en impulsiv joggetur med bikkja. Flink, ja? Skulle hatt bildebevis, men i skrivende stund har jeg ikke peiling på hvor kameraet mitt er, og hvertfall ikke hvor laderen til kameraet er. Heh. Men jeg skal lete, jeg lover! Ble alt for lite bilder på den forrige bloggen, og det vil jeg prøve å gjøre bedre på denne bloggen.

  Er jo ferie nå, noe som er utrolig deilig. En hel uke med avslapping før stress med prøvemuntlig og mer skolegreier, og så eksamen og sånt. Gruer meg veldig til å være ferdig på ungdomsskolen, kommer virkelig til å savne klassen min. Eller, hvertfall de fleste i klassen. Var på klassetur forrige helg til London, noe som var fantastisk gøy. Var på Queen musikal, Madame Tussaud (skrev jeg det rett) og mye gåing. Men det var herlig. Skulle ønske jeg kunne opplevd det igjen.  Men nå roper senga etter meg. Ble litt for sent dette her, og det kjenner jeg nok veldig i morgen. Natta!♥

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Andrea LK

  17, Siljan

  Hei! Jeg heter Andrea, er 17 år og kommer fra et sted utenfor Bergen. Går for tiden på medielinjen på Bergen Handelsgymnasium. Legg gjerne inn en kommentar!

  Kategorier

  Arkiv

  hits